18 Nisan 2024 Perşembe Saat 12:02
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Dört yıl Of'ta başarılı bir dönem hizmet eden kaymakam Tuncay Sonel Şimdi Tunceli valisi, Hayırlı olsun
23 Haziran 2017 Cuma Saat 18:18
Of kaymakamı Tuncay Sonel Tunceli Valisi oldu. Trabzon Of, Balıkesir Bandırma ve Kadıköy gibi Türkiye'nin kritik yerlerinde kaymakamlık yapan Sonel'i, Tunceli'de önemli ve zor bir görev bekliyor

Zenginden alıp fakire veren, bundan dolayı adı Robin Hood'a çıkan Kadıköy Kaymakamı Tuncay Sonel, Tunceli Valiliği'ne atandı. 

Son valiler kararnamesinde kaymakamlıklardan atanan birkaç isimden biri olan Vali Sonel, bayramdan sonra Tunceli'de göreve başlayacak.  

Şehit ve gazi ailelerini evsahibi yapmasıyla,engelli ve yardıma muhtaç zeki çocukları okutmasıyla bilinen Vali Tuncay Sonel'i Tunceli'de kritik bir görev bekliyor. 

Çiçeği burnunda yeni vali Tuncay Sonel, aynı hizmet ve görev aşkının orada da devam edeceğini söyledi. Sonel sözlerini şöyle sürdürdü: “Ankara Güdül’de başlayan yolculuğumuz, Tunceli valiliğimizle inşaallah devam edecek. 

Güdül’den sonra, Gümüşhane Köse, Kırklareli Vize, Şanlıurfa Birecik, Trabzon Of, Konya Seydişehir, Balıkesir Bandırma ve son olarak da İstanbul Kadıköy kaymakamlığımız ile nihayetlendi. 

Her gittiğimiz yerde bir iz bıraktık. İnsanlar bizi sevdi, biz insanımızı sevdik. Devletin sıcak yüzünü halkımıza göstermeye çalıştık. Yetim öksüz, şehit yakınlarımız ve gazilerimizle yakından ilgilendik. 

Engelliler ve özel eğitim isteyan yavrularımızın için sayısız projeler ürettik. Halkımız bizi takdir etti bugün daha iyi görevlere layık görüldük. Tunceli’de aynı hizmet aşkımız devam edecek. 

Adanalıyım ama Ofluyum’da. Adanalıyım ama Birecikliyim de. Seydişehirliyim, Bandırmalıyım, Köseli’yim, görev yaptığım her yer benim memleketim.” 

Bayramdan sonra Tunceli'de göreve başlayacak olan Tuncay Sonel, bilindiği gibi 2008 ile 2012 arasında Trabzon Of kaymakamıydı.

Haber: AYTEKİN AKAY 

tarafsizbolge.com.tr

Bu yazı toplam 65952 defa okundu.
 
Paylaş
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
GEREKLİ SAYFALAR
YAZARLAR
Reklamlar
Reklamlar
SİTE ANKET
Hayratta nüfus artışı olsunmu
Evet iyi olur
Fark etmez
Olmasın sıkıntı olur
Yatırımdan sonra olur
Geri Dönüş imkanı yok
Reklamlar