18 Mart 2024 Pazartesi Saat 21:26
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Silvanda Hainler tarafından şehit edilen Şehidimiz Doğduğu köyünde toprağa verildi
08 Kasım 2015 Pazar Saat 19:17
42.000 nüfuzlu Of'ta 40-50 bin kişinin katıldığı muhteşem bir katılımla şehidimizi ebediyete yolcu ettik, Allah rahmet eylesin, Sevenlerine sabrı cemil niyaz ederiz, Kanı yerde kalmayacak inşaallah

MUHTAR FAHRİ ÇAKIR'IN OĞLU ÖZEL HAREKAT POLİS MEMURU MERHUM NECMİ ÇAKIROĞLU NAAŞI 06.11.2015 CUMA GÜNÜ OF ÇARŞIBAŞI BÜYÜK CAMİİNDE CUMA NAMAZINA MÜTEAKİP EDA EDİLEN CENAZE NAMAZI ve MERASİMİ SONRASI OF SIRAAĞAÇ KÖYÜNDE HACI DURSUN EFENDİNİNDE BULUNDUĞU MEDRESE HAZİRESİNDEKİ  MEZARLIĞINA DEFNEDİLMİŞTİR

 

Diyarbakır'da Silvan İlçesi’nde güvenlik güçlerinin PKK’lıları etkisiz hale getirmek için düzenlediği operasyonda polis Necmi Çakır şehit oldu.

 

Silvan’da geçen salı 3 mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edilerek başlatılan operasyon devam ederken, teröristler bugün Özel Harekat polislerine keskin nişancı tüfeği Kanas ile ateş açtı.

 

Ağır yaralanan polis memuru Necmi Çakır, helikopterle Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne getirildi. Özel Harekat polisi Necmi Çakır, ameliyata alındığı hastanede doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.  

 

Şehit polis memurunun cenazesi Diyarbakır’da yapılacak törenin ardından toprağa verilmek üzere Trabzon'a gönderildi.

Naaşın Trabzon'a getirilmesinin ardından şehit polisimiz için Of Merkez Camiinde  Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından  Sıraağaç "Çalek" köyünde toprağa verildi.

 

MERHUM ŞEHİDİMİZE ALLAH'TAN RAHMET KEDERLİ AİLESİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ

--------------------

5 Kasım perşembe gece saatleri..

Özel harekat polislerimiz teröristler ile çatışma halindedir ve 3 polisimiz yaralanır..

Polislerimizden biri, çenesini sıyıran kurşun sebebiyle yaralanmıştır. Hastanede pansuman yapılır, dikiş atılır ve istirahat raporu yazılarak evine gönderilir..

Kendisine evine kadar refakat edecek olan askeri araca biner, "eviniz ne tarafta abi" diye soran askere "eve gitmiyoruz, çatışma bölgesine devam et. Arkadaşlarım hala çatışmada, onları yalnız bırakmak olmaz" der..

Yaralı polisimiz bir gün önce Nuriye anne ile telefon görüşmesi yapmıştır.

"Anne, bir haber duyuyorsun hemen arıyorsun, arama! Kaderde ne varsa o olur. Buralar karışık, şehit olursam ağlama ve sakın Devlete Millete kötü söz söyleme! Bu Devlet bizim, bu Vatan bizim" der..

Yaralandıktan ve ayaküstü tedavisini yaptırdıktan sonra istirahat raporu olmasına rağmen çatışma bölgesine döner ve ikinci kez hastaneye getirilir..

Fakat bu kez tedavisini yaptırıp arkadaşlarına katılma imkanı yoktur, çünkü tertemiz alnından aldığı kurşun yarasıyla Şehit olmuştur..

Adı Necmi Çakıroğlu

Trabzon/Of doğumlu..

O'nun Aziz ruhu Allah'a, ailesi Türk milletine emanet..

Ve çatışma bölgesinde yalnız bırakmadığı silah arkadaşları, O'nu şehit eden hainin pis ruhunu leş bedeninden ayırıp cehenneme yollamakta gecikmediler..

Arkadaşları üzerlerine düşeni yaptı, bize düşen minnet ve dualarımızı eksik etmemektir.

Ruhun şad, mekanın Cennet biliyorum yiğit hemşehrim.

Vatan denilince yüreği tutuşan her vatandaşına hakkını helal et..

Bu yazı toplam 3369 defa okundu.
 
Paylaş
İZZET ERDOGAN
YORUMSUZ
Negüzel tarif etmiş O.Ş. GÖKYAY Ne güzel söylemiş MEHMET AKİF..... Bu vatan, toprağın kara bağrında sıra dağlar gibi duranlarındır....bu vatan .,.Göğsünden vurulup tam ercesine...Bir gül bahçesine girercesine ... Şu kara toprağa girenlerindir.... EY ŞEHİT OĞLU ŞEHİT İSTEME BİZDEN MAKBER...SANA AVUCUNU AÇMIŞ BEKLİYOR PEYGAMBER.... Her OF a gittiğimde doğduğum köyüme çıkarken ... kazançlı köyü .... mezarının yanından geçtiğim şehidimize ALLAH tan rahmet dilerken. sadece ailesinin değil, TÜRK Milletininbaşı sağolsun.
04 Aralık 2015 Cuma Saat 05:17
GEREKLİ SAYFALAR
YAZARLAR
Reklamlar
Reklamlar
SİTE ANKET
Hayratta nüfus artışı olsunmu
Evet iyi olur
Fark etmez
Olmasın sıkıntı olur
Yatırımdan sonra olur
Geri Dönüş imkanı yok
Reklamlar